Vi sender ordrer som normalt men butikken er lukket!

Pga. Coronavirus kan butikken ikke besøges som normalt. Men bare rolig, man kan selvfølgelig stadig bestille online og ordrer afsendes helt som normalt, dog kan der være lidt længere leveringstid end normalt, vi håber derfor på lidt ekstra tålmodighed i den kommende tid.

Afhentning i butikken

Hvis man ønsker at afhente i butikken, så er det stadig muligt, dog kan man ikke komme ind i butikken. Man bestiller som normalt på webshoppen, og så modtager du en besked når ordren er klar til afhentning, din ordrer bliver stilt uden for døren når du ankommer. Ring eller skriv gerne på 31329934 for at aftale et afhentningstidspunkt.

Hvad er Coronavirus?

Coronavirus (COVID-19) er en smitsom sygdom, som skyldes en ny virus, der ikke tidligere er registreret hos mennesker. Virussen medfører luftvejsinfektioner (på samme måde som influenza) med symptomer som hoste, feber og i mere alvorlige tilfælde lungebetændelse. Du kan beskytte dig selv mod virussen ved at vaske hænder ofte og undgå at røre dit ansigt.

Sådan smitter Coronavirus

Ny coronavirus smitter primært via kontakt med en smittet person, der hoster eller nyser, eller via dråber af sekret fra næse.