BOOKING AF GAME ROOM OG EVENTS

Want To Sell Retro er en lidt specielt sted, først og fremmest er det en videospilbutik og webshop. Det er et sted der boomer af nostalgi og retro! De gamle videospil og billedrørs TV der er med til at skabe den helt rigtige stemning. Du kan booke lokalerne efter lukketid eller i weekender, og vi kommer også gerne ud til events med en opstilling.

Booking af lokaler

Want To Sell Retro består af en stor butik med masser af plads, samt et lækkert separat ‘Game Room’. Lokalerne kan bookes til polterabend, fødselsdage, photoshoot eller andre sjove ting. I vores ‘Game Rome’ har vi følgende sat op lige for tiden:

  • 4 Window 98 computere koblet op via LAN
  • Commodore 64
  • Amiga 500
  • Playstation 1
  • Playstation 2
  • Playstation 3
  • Nintendo 64

Langt de fleste af konsollerne og computerne er koblet til rigtig CRT monitors for den mest autentiske følelse med spillet.

Har specielle ønsker til konsoller og spil, så fortæl os lidt om hvad du godt kunne tænke dig til arrangementet. Vi har de fleste konsoller stående og et kæmpe udvalg af forskellige spil.

Priser for booking af Game Room uden for åbningstiden

PRIVAT (PRISER PR. PERSON)
1. TIME - 100 KR
Ekstra time: 50 kr
Min. 4 personer
Drikkevarer kan købes for 10 kr stk
Let mad / snacks kan arrangeres
PRODUKTION: FOTOS/FILM/REKLAMER ETC.
600 KR PR. TIME
Prisen er ex. moms
Drikkevarer kan købes for 10 kr stk
Let mad / snacks kan arrangeres

Billeder fra vores Game Room

Opsætning og levering kan aftales og skal du leje mere finde vi gerne et godt tilbud. Send en besked til os herunder for at høre nærmere:

Events

Want To Sell Retro har allerede været med til en del LAN parties og events, herunder Holstebro LAN, midtjyskLAN og Esbjerg Esport Event og ODINCON.

Hvis du gerne vil piftet dit event op med noget retrogaming, så hiv fat i os. Så tager vi en snak og finder frem til en løsning.