Der er ikke mange der ved, at det faktisk er muligt at genoprette ridset cd’er, dvd’er og Blu-ray diske. 98% af alle de diske vi sliber vil være som nye når først de har været en tur i vores TDR Eco Pro 2, en professionel maskiner der sliber cd’er ved hjælp af pads med slibemiddel og demineraliseret vand. Lidt ligesom polering af biler. De CD’er vi har prøvet at slibe som har været for ridset til at afspille, har i 95-98% af tilfældene virket efter en tur i slibemaskinen. Det er ikke sikkert at de bliver 100% ridsefri, men de vil i langt de fleste tilfælde kunne afspilles igen.

For kun 20 kr pr. stk. sliber vi dine cd’er og gør dem helt eller næsten fri for ridser. Vi har selvfølgelig mængderabat ved mange cd’er.

Husk dette inden afsendelsen

Sprækker i CD’erne eller ridser på label siden kan ikke repareres, så tjek dine cd’er grundigt inden du sender dem ind.

Den maskine vi bruger er en Eco Pro 2 fra Total Disc Repair. En professional maskine til godt 8000 kr og den kan altså fjerne de mest gængse overfladeridser og alt efter hvad stand cd’erne er i vil de efter slibning fremstå som ny, meget dybe ridser kan dog ikke fjernes (lavet med kniv, nøgler eller lignende).

Send dine CD’er til os

WTS Retro
Industrivej Nord 24
7490 Aulum
Tlf: +45 31 32 99 34
Mail: [email protected]

Husk at medsend en seddel med dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Når cd’erne er behandlet så sender vi en faktura der skal betales direkte på webshoppen. Når betalingen er gennemført, sender vi alle dine cd’erne retur så du igen kan nyde dine dit ynglings musik, film eller spil.

Hvilke medier kan vi slibe?

Vi kan slibe følgende cd’er:

  • Musik CD’er
  • PC Spil (CD og DVD)
  • Konsol spil (Playstation, Xbox, Nintendo osv.)
  • DVD film
  • Blu-Ray film
  • GameCube spil
  • Samt alle andre formater, så længde det er en almindelig CD kan den slibes.

Mængderabat

1 stk: 20,-
25 stk: 450,-
50 stk: 800,-
100 stk: 1400,-
200 stk: 2400,-