Åbent hus hos WTS Retro

Søndag d. 23 juni var der åbent hus i de nye lokaler på Bødkervej i Aulum. Her var der retrohygge på højt plan, man kunne komme og spille på de gode gamle spillekonsoller fra Nintendo, Playstation, SEGA og mange flere. Husker du spil som Super Mario Bros, Spyro the Dragon, Crash Bandicoot, Mega Man og Legend of Zelda?

Det var en utrolig stor dag som startede i radioen hos P4 Midt & Vest i Holstebro til et lille indslag om retrospil, Super Mario og et lille indspark fra Jakob Stegelmann. Se indslaget i videoen nederst på siden.

Vores åbent hus arrangement var godt besøg og det var bestemt en stor success. Det var så dejligt at se alle de mange dejlige mennesker. Vores lille arrangement blev også opsnuset af medierne. Både TV Midtvest og DR1 var fordi og lavede begge en lille rapportage – se videoerne nederst på siden.

Der var mulighed for at tæske hinanden i Duke Nukem 3D eller Warcraft II på de gamle Windows 98 PC’er der var sat via LAN så der kunne spilles multiplayer.

Man kunne også komme og lege med Commodore 64 og Amiga 500 samt nogle af de danske klassikere fra dengang som Super Oswald, Guldkorn Expressen eller måske Skærmtrolden Hugo!

Man kunne selvfølgelig også komme og se vores enorme store udvalg af retrospil, konsoller, computere og tilbehør. Så hvis man samler på de gamle spil var der rig mulighed for at finde lidt nyt til ens spilsamling.

Der blev budt på pølser, brød, sodavand samt kaffe til alle på selve dagen.

Vi vil gerne sige af hjertet tak til alle jer der var med til at gøre dagen til noget helt specielt!

Rapportage fra TV Avisen på D1

Rapportage fra TV Midtvest

Radioindslag fra P4 Midt & Vest

Skriv et svar

Tilmeld venteliste Indtast venligst din e-mailadresse herunder, så sender vi en mail til dig når produktet er på lager igen.